UNDERBAR........

Denna låt är underbart bra, känns så mysig och omfamnande på ngt sätt;



Puss adjöken

Bubbelbadande......

Helt underbart! Kom precis upp från ett avslappnande bubbelbad. Känns så skönt att kunna få ta hand om kroppen ibland, igår blev det lite fotmassage och idag bubbelbad, så mysigt!
Har haft en superlugn och skön helg, en sväng på stan med mamma i lördags, vill verkligen shoppa nu, men det finns ju knappt något här tyvärr... Hittade iaf en superfin tröja.. Hoppas på Linköping någon helg, blir nog den 12 tror jag, får väl vänta tills dess, men den som väntar på något gott...:)


   Tyckte denna klänning som Sofi Fahrman bär är helt underbar. Kommer från Zara, underbart höstig och snygg enligt mig... Hoppas att en sådan kan hamna i min garderob... http://blogg.aftonbladet.se/22226

Jaha nu ska det ta och fixas lite fruktsallad, lite mysogt en söndagkväll, senare blir det Tyst vittne TV4, hett tips!
Puss

Äntligen fredag!

God morgon bloggen! Känner mig pigg och glad idag, vem kan inte göra det en fredag som denna med solsken och allt:) Idag blev det en sovmorgon, underbart skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Nästa vecka står bara gympa på mitt schema på fredagen vilket gör att jag då börjar 12.10 och slutar 13.20, är det underbart eller????!!!

Ikväll hade jag tänkt mig att ta ett litet bubbelbad, låter som en mysig idé tycker jag, vi får väl se om det blir så eller inte... är även väldigt shoppingsugen, när man letar runt lite kan man se så himlans många fina höstgrejor som kommit in till de nya kollektionerna........ Blir nog linköping någon helg framöver och förhoppningsvis även Stockholm...:):)

Jaja nu ska väl jag till och dra mig,
Ha en underbar fredag mina vänner!!!
puss

Inget vidare att vara sjuk inte!

Jaha trodde att jag blivit frisk sen sist men icke sa nicke! Hoppas på att det bara är något som vill skrämma mig lite och att jag är frisk imorrn...
Jaja vill inte låta negativ så vi glömmer det där!

För att bli lite piggare letar jag runt här efter nya, fräscha höstplagg, det är ju så himla underbart att leta runt på alla modesidor, läsa bloggar m.m. Det är sådan´t man får ägna sig åt när man inte är på topp för då blir man på topp:)
Känner mig just nu lite sugen på någon mysig kofta i någon snygg färg, kan förhoppningsvis hitta någon fin snart!

Dessa enkla men mysiga koftorna skulle gärna få flyga in i min garderob under natten:),

                     

Puss på er!

Lördag

Hej svejs!
Har varit dålig uppdatering här på ett tag, ja så blir det ibland tyvärr...
Idag har det varit en rätt så lugn dag, känner mig faktiskt rätt seg så det blir till att ta det lugnt hela helgen...
Tänkte att jag imorrn kanske kunde lägga upp lite bilder och så, kan ju vara lite kul..

Ja det här var ju inte världens roligaste inlägg men som sagt så blir det ibland:)


Puss på er alla!!!


20 000 i New York!:)

Japp nu har alltså den första dagen i skolan avverkats, känns bra tycker jag. Schemat är verkligen extremt bra! Kan inte förstå att det kan fungera men ja det är bara att vara superglad.
Tycker det var kul att träffa alla igen, alltid lika glada och uppåt som förra året:)

Just nu sitter jag här och kikar runt lite överallt på internet. Var precis inne på Elin Klings blogg... Hon är tillsammans med en tjej som vann en tävling på Kanal 5 i New York. Där ska tjejen Jasmine spendera 20 000 kr! Hon har som en början köpt ett par Louboutin och skor från Chloé.
Jag = Avundsjuk
Måste vara lite av en dröm...

Jaha nu ska jag ta och käka lite...
Puss

Nu finns de i min garderob...:)

Ja som sagt så hamnade jeansen i min garderob och jag är mer än supernöjd! Jag älskar dem! De är helt underbara! Här kommer bild, har tyvärr ingen när jag har de på mig men när jag har sytt upp dem kommer det! De är ännu snyggare på...

       



Tänkte att jag kunde slänga in en gårdagens outfit när jag ändå är igång...:)

 

Eftersom lillen är på typ läger och pappa jobbar så är mamma och jag ensamma ikväll så nu blir det väl lite mamma-dotter-mys.. Lite TV-tittande och så.
Sedan tänkte jag gå upp tidigt imorrn så jag kan se handbollen, kan ju vara lite kul, det är ju inte OS varje dag:)

Nej ni nu ska jag dra mig, God Kväll på er!

Tjoho!

Hejsan svejsan på er alla!
Kände mig rätt pigg och alert idag faktiskt, behövs gå upp lite tidigare nu när skolan börjar. I och för sig brukar jag inte gå upp så sent, runt halvnio kanske.
Ja imorrn drar det alltså igång, kan ju inte direkt säga att jag längtar till alla de där pluggdagarna som det medför... Ska bli skönt att få lite rutiner så att man nu igen kan längta till helgen men ja annars så vet jag inte riktigt... Men så är det, det är bara att gilla läget, tror det blir bra sen ändå!

Idag ska jag ta det rätt lugnt, sista sommarlovsdagen. Ska upp på stan en sväng, har nämligen lagt undan ett par jeans på Oscars så det blir troligtvis ett köp som hamnar i min garderob:) Visar bild senare om de följer med hem.....

Nej nu blir det duschen,
puss så länge:)

Hemkommen

Ja nu är jag hemma igen från örebro... Kom egentligen i tisdags men ja tiden går så fort att man knappt hinner med....

Var i Linköping igår och shoppade lite med mamma, alltid lika kul:) Några saker kom med därifrån, likaså från Örebro...
Kanske kommer bilder lite senare.
Idag blir det till att baka piroger med mamma, sen kommer lillen hem idag. Så kul att höra hur han har haft, så det kanske blir till att gå ner och se deras träning ikväll, måste ju se om han har utvecklats i Edsbyn... Hoppas även att jag kan träffa tjejorna något idag, vi får helt enkelt se vad som händer. Jag brukar inte bestämma så mycket innan, eller egentligen brukar jag det men jag känner inte för det just nu. De sista dagarna innan skolan tar jag som de kommer!

Nej nu måset jag gå och städa mitt rum lite, puss på er!



Örebro nästa

Hej på er!
Ska idag iväg en sväng till Örebro och hälsa på farmor och farfar. Stannar till tisdag, mamma och pappa kommer dit på måndag. De ska nämligen skjutsa upp Filip till Edsbyn där han ska på bandyläger en vecka... Jag får inte träffa min lillen förrän på fredag kväll....

Ska i alla fall bli kul och skönt att komma bort ett tag, speciellt att få shoppa!!! Är verkligen shoppingsugen, ska bli kul med höstnyheterna som kommit in i affärerna!!!!!!!!

Jaha nej nu ska jag packa i det sista och sedan 14.29 blir det tåget som gäller!

Ha en superbra helg så hörs vi nog på onsdag!
Puss


Hösten 08/09 del 4



Här kommer den äntligen; del 4 av min lilla höstguide!
The Remain of The Day;
Miljötänkandet är ju väldigt hett just nu och det även i modet, man satsar stenhårt på att vara miljövänliga. Detta ser man åter i detta tema.20-talens äggformade silhuett och 40-talets vadderade axlae, hattar och handskar är viktiga inslag. Nyckelplagg kan man se i romantiska draperade och krinklade klänningar. Honnörsordet är mode med elegans och det genuina hantverket. Så titta i mormors och farmors gömmor efter bijouterierna och små, söta väskor!

När det gäller accesoarerna och skorna ska det vara skimrande festsandaletter med grova strumpor till vardags, fluffiga mohair/angorahalsdukar med flortunna klänningar. Pälsdetaljer är ett hett inslag.
Om man tittar på färgskaland är den feminimt mild med vitt, ljusbeiget, grått och rosa som huvudfärger. Blommor pryder hårspännen, broscher och hängen.
Väskan ska vara liten och väldekorerad

Min dag har börjat med att jag sjungit igenom låtarna inför bröllopet imorgon med pianisten. Gick väl skapligt, min röst har fortfarande inte kurerat sig efter förkylningen som förresten inte är borta än...... Typiskt det där! Därför blir det nog till att ta det väldigt lugnt idag! Honungsvatten och halstabletter!

Tänkte att jag kunde slänga in en dagens outfit:)!

        Ett av mina älskade armband får självklart göra dagens outfit komplett:)

Nej ni nu måste jag dra mig,
puss på er!:)

Hösten närmar sig med stormsteg...

Jag tycker det märks överallt att sommaren snart är över. Både tråkigt och roligt enligt mig. Tyvärr är ju de långa, varma, mysiga sommarkvällarna där man kunde ha klänning med bara ben över men istället fylls affärerna av fräscha, snygga höstkläder och man får istället mysa inne med ett varmt bubbelbad. Det är inga fel med det, men jag föredrar ändå sommaren och dess kvällar. Ett annat plus med sommaren är ju att man är ledig då också och hur skönt är inte det??? Underbart! Men med bilder från Rhodos kan man ju alltid börja längta efter nästa sommar, när regnet smattrar mot fönsterrutan...

Sent kom vi fram och det blev till att vänta på väskorna, det gick dock fortare än vad vi trodde det skulle göra! Sent kom vi fram och då blev det till att vänta på väskorna...

Poolen blev det de flesta dagarna, superskönt!!!

 Andra kvällen blev det Rhodos stad, detta är mandrakihamnen. Denna kväll valde jag en marinblå spetsklänning Vila, skärp och halsband har jag glömt vart det inhandlats:), väskan farmors gamla och skor Din Sko.

 Falirakis vattenland, ska vara större än Skara. Pappa och Filip var där en dag och de var trötta sen vill jag lova. Ska visa mer bilder därifrån någon dag, förstår inte hur de vågade åka vissa saker!

 Vi spelade lite tennis, här mamma, duktig var hon!

 Även fjärde kvällen blev det Rhodos stad, men denna gång gamla stan istället för den nya delen.
 Inne i gamla stan åt vi på restaurang Romeo, reseledarnas favoritrestaurang. Och jag lovar deras pasta var superm! Resten av familjen var dock inte lika nöjda med maten som jag var...

 På fredagen åkte vi till Lindos...

 Lindos, vattnet var ca. 28-29 grader, wonderful!

 Lindos...

 Vi började dock märka av en skogsbrand som var ca. 2,5 mil från Lindos så vi fick dra oss mot bussen. Vid fyra var hela solen täckt av rök, lite scary faktiskt...

 Men vi hann se åsnor innan vi begav oss mot Fliraki igen..

 Solen var täckt!

 Filip ville vara fotograf, var lite fel inställning på kameran men blev lite häftig effekt ändå...not:)...

 På en restaurang i Faliraki.



 Baksidan av hotellet..

 Hej då Rhodos! I had a lovely time:)

 Självklart handlades det även lite smått och gott....
Sjalar i casmhere och silke, (de är helt underbart mysiga!), solglasögon som knappt syns på bilden, massvis med läderarmband är helt förälskad i dem!, en liten ring med röda blommor, ett set med halsband och örhängen i handmålat glas och en liten läderväska...

 Jag älskar mina armband!

Inget vidare att vara sjuk!

Sitter här och mår sådär lagom dåligt.. har fått en förkylning, jag som nästan aldrig är sjuk, typiskt! Jag har ju ett bröllop på fredag där jag ska sjunga två låtar! Förhoppningsvis blir det bättre tills dess... Man ska inte gnälla, det finns de som har det mycket värre än jag!!!

Eftersom jag inte har sådär mycket energi idag skjuter jag på min höstguide tills dess att jag känner mig bättre, men jag lovar den kommer under veckan! Det är dåligt av mig men jag orkar tyvärr inte engagera mig just nu..
Nej nu blir det sängen och vila igen!

Ha en bra dag! :)

RSS 2.0