Att ge någon en komplimang borde alla göra varje dag...:)

Har varit en rätt lugn dag idag, känns skönt att starta veckan i ett lugnare tempo. Jag är dock inte lika lugn inför det kommande engelskaprovet imorgon, känns mest väldigt jobbigt, man vet aldrig vad vår lilla engelskalärare hittar på...
Jag får ta det för vad det är, ett litet prov jag har glömt om ett par år..

Emelie och jag hade i alla fall en trevlig håltimma idag, eller hur Emelie;). Sedan så förgyllde hon min dag med en fin komplimang, sådant uppskattas alltid, TACK Emelie!

Nu sitter jag här med engelskan i full beredskap och jag ska väl ta en titt på den kanske även om mycket annat lockar!

Puss på er!


Kräftskiva med guldkant:)

Igår var det kräftskiva på slottet som gällde! Riktigt trevligt var, som det alltid är med dessa härliga tjejor! Ett stort tack till Astrid som ordnat allt helt fantastiskt!
(Mitt fotande igår var inte på topp så bilder får ni vänta lite på...)

Idag har jag ägnat mig åt lite engelskastudier, har dock känt att mitt huvud hellre velat tänka på annat så jag vet inte om jag fått in så mycket. Nu blir det att påbörja engelskan igen men om en halvtimma blir det One Tree Hill för hela slanten..

Min outfit för gårdagen såg ut så här;


Sedan får ni se lite nyköpta saker:) men bilderna gör dem dock inte rättvisa..!!
     

Puss på er


Det vankas kräftskiva...

Halloj
ska nu ta och göra mig iordning inför kvällens kräftskiva!:) Kommer bli väldigt roligt, blir dock en liten ändring i outfiten, jag tar nog jeanskjol istället för den beiga.. Om jag hinner tänkte jag slänga in en bild innan vi åker!

Hann idag med en sväng på stan där mina jeans köptes hem plus två mysiga cardigans i lite oversize-modell, den ena i lite mohair, alltså mjuk och lurvig och den andra i bomull och viskos... Visar bilder senare!!
Nej nu måste jag göra mig iordning!
Puss på er!

Tack!

Hejsan alla underbara människor! Känner mig så himla uppåt just nu, jag vet inte riktigt varför.. Alltid så roligt när man känner så tycker jag! Jag tror det kan bero på att jag är omgiven av så underbara vänner. Jag är så tacksam för att jag har träffat er och känner verkligen att jag kan prata om vad som helst med er. Jag litar på er och vet att ni alltid ställer upp när det är något. Jag vill att ni ska veta att jag gärna ställer upp som bollplank eller om det är något som ni behöver! Jag hoppas att er det gäller känner er träffade! Det är viktigt för mig att säga att ni betyder otroligt mycket för mig och att jag nu insett hur en äkta vän är och ska vara! Tack!:)


Jag har idag sprungit Coopers test, gick ganska bra, hade samma tid som förra gången och det är jag nöjd med. Det hade varit roligt att förbättra sig men jag grämer mig inte över det!
Hann efter det med en sväng på stan där jag hittade ett par underbara jeans, exakt ett par sådana som jag vill ha. Jag hängde undan dem till imorgon men jag kan inte låta bli dem när de var så perfekta! Det gjorde ju min dag ännu bättre, alltid kul att hitta saker man faller för direkt. Bild kommer imorgon!

Sedan imorgon så blir det lite kräftskiva hos Astrid, ska bli superroligt! Har aldrig smakat kräftor så det blir en ny upplevelse men vem vet, jag kanske älskar det!!??!! Tänkte nog att jag ska ha en beige kjol med en nedstoppad svart spetstopp under.. Sedan blir det antingen spetstights eller vanliga svart, kan inte riktigt bestämma. Har inte helt bestämt att det blir det men troligtvis..

Det är även en miss Johanssons födelsedag imorgon så ett stort grattis i förskott Mathilda!

Nu ska jag ta och ha en underbar, mysig fredagskväll och jag hoppas innerligt att ni får detsamma!
Puss:)

London for life!

Tyvärr så var sången inställd idag då min kära lärare är sjuk... Hoppas hon blir frisk snart, det är så roligt med sånglektionerna! Det blir alltså att sjunga upp för Malin och Emelie nästa onsdag istället:).

Istället får jag en lugn onsdagkväll med Top Model och Idol, blir att zappa mellan lite tror jag.. Gillar inte att det går samtidigt men så är det!

Imorgon blir det en liten trip runt Östergötland med klassen så jag har precis varit och köpt min lilla matsäck inför morgondagen.. Blir nog till att ta på sig någon mysig tröja eftersom vi ska åka runt i en buss hela dagen och sedan vara ute och lyssna på lite historia. Tror det blir riktigt roligt även om historia inte är min grej.

Känner mig idag väldigt avundsjuk på att min kusin åker till London för en supermysig weekend med shopping och annat smått och gott. Hoppas att de får en underbar resa!, men kan det bli annat när man åker till London??? Var ju synd att de missade London Fashion Week, kan tänka mig att det var smockat med folk i storstan då:)
Jag måste verkligen säga att jag älskade London när vi var där. Kändes så lugnt för att vara en storstad men man kunde ändå hitta allt det man vill att en stad ska ha. En lägenhet i London skulle inte sitta fel om ett par tre år:)
London for life!



Nej ni nu blir det faktiskt lite English!
Puss

I was so lucky...

Hejsan alla glada där ute! Nyss hemkommen från skolan som idag bjöd på skolfoto, ingen höjdare direkt men nu är det avklarat.. Det får helt enkelt bli som det blir med det där.

Nu ikväll är det återigen dags för lite nationalsång då Piraterna tagit sig till semifinal.. Om ni kommer ihåg så skrev ju jag om det där med speedway, att det liksom inte alls är något för mig men att jag skulle stanna förra matchen för att försöka ändra uppfattning.. Just for the record, jag ändrade inte uppfattning, efter 6 heat gick jag till bilen, det var ingen höjdare.. Så idag blir det sång och inget mer!

Imorgon ska jag sjunga upp för Emelie och Malin på min sånglektion, ska bli roligt men samtidigt nervöst när det bara är dem, känns bättre med en lite större publik. Där kan man på något sätt lättare slappna av för man behöver inte titta någon i ögonen hela tiden.. Jaja hoppas det blir bra!
Tänkte att jag kunde lägga upp låten här, sueprmysig tycker jag. Är en sån där må-bra låt..

Roxette --- I was so lucky

 

Emmy-galan

Måndag igen, en helg går så fort att man knappt hinner säga hej. Ja ja så är det. Dagen i skolan har faktiskt varit rätt seg, vet inte riktigt varför...

Ska nu se till att få lite pluggande överstökat, nu när man är ledig en eftermiddag får man passa på. Blir lite engelska, italienska och spanska, bara språk.. får se om jag känner för lite matte också..

Har precis kikat runt på lite klänningar från Emmy-galan, många är ju superfina! Men andra inte lika fina... Mina favoriter är :
  

          

Det var allt för mig, förresten om du vill se fler bilder från Emmy-galan gå in här; http://www.style.com/peopleparties/parties/slideshow/redcarpet-092108EMMY/?iphoto=45  

Puss hej!

Bella Notte, orden talar för sig själva!

Helg och lördag! Alltid samma känsla, underbart! Det ordet är även beskrivande för gårdagskvällen; magnificent!
Tack alla tjejer för en supermysig kväll på Bella Notte, kommer aldrig glömmas!


Malin Emelie och jag.


Hela gänget förutom Emelie som var fotograf.


Oliwia Eliane och Beccis


Eliane och Malin


Eliane, jag, Emelie och Malin


Min outfit för kvällen bestod av jeansleggings, Vero Moda, svart klänning med rosett vid nacken, HM, nya svarta stövlar, Sixtyseven, brosch, Monki, halsband, mammas gamla, örhängen, Gina Tricot, armband, Grekland.
Håret hade jag dragit över till höger sida och där gjort en fläta, se bild ovan.

De nya stövlarna, ska försöka slänga upp en bättre bild,


Sedan var det ju det här med sju sanningar om mig själv. Här kommer dem så håll i er!
1. Jag står nu som oftast hemma med egna små konserter i hopp om att en dag få stå på stora scener världen över.
2. Jag tycker mycket om sport vilket kanske är en konstig kombination med mode och musik??
3. Jag är ett pasta-freak!
4. Perfektionist är ett ord som passar på mig när det gäller det mesta i alla fall.
5. Jag är ingen favorit av att vara i skogen.
6. Jag vill gärna ha allt planerat i minsta detalj, men jag älskar överraskningar!
7. Älskar att ta långa promenader för att rensa huvudet

Vet inte om det var en så rolig lista att läsa men jaja..

Ha nu en underbar lördagkväll!!!!
Puss

Äntligen!

Äntligen! Nu har vi fått hem en liten lånedatorn så jag kan vara back in buisness! Kan lova att jag saknat datorn en hel del, hoppas bara att de snart kan fixa vår egna så att den är hemma igen om någon vecka, förhoppningsvis...

Imorgon blir det till att gå ut och äta lite gott på Bella Notte med tjejorna! Riktigt kul ska det bli, ser mycket framemot det!

Hade även tänkt att slänga upp lite bilder på några inköp från veckan som gått, bl.a. ett par underbara stövlar... Men det får nog bli imorgon eller på lördag har nämligen inte riktigt fått grepp om den här datorn än..

Måste påminna om att London Fashion Week är i full gång, missa inte skvallret och modet därifrån, ska försöka hinna ladda upp lite bilder i helgen.

Annars har veckan flytit på rätt bra, var orientering igår, jobbigt och svårt. Orientering är inte riktigt min grej men jag kämpade mig igenom pch är ändå rätt så nöjd med resultatet. Idag blev det lite sång som gick riktigt bra, man blir alltid på så bra humör när det går bra! Så nu blir det till att sjunga upp låten för Malin och förhoppningsvis Emelie också på onsdag. De ska nämligen vara med på min lektion... om Emelie vill och kan, Malin har redan sagt ja, så tack för det!:) Känns nervöst att det bara är två stycken jag ska sjunga för, är alltid jobbigare ju färre personer det är.. Hoppas det går bra!

Nu är det dags för lite sömn som verkligen är välbehövlig just nu, gäller att ladda inför morgonkvällen:)! Såg att jag har blivit utmanad av Eliane och jag ska inte smita undan, ni får nog dock vänta med svaren till lördag...
Ha en fortsatt bra kväll och God Natt vänner!

Puss

Datastrul...

Jag och datorer har aldrig varit en bra kombination, inte heller nu... Det är nämligen så att datorn har börjat strulat, skärmen blir vit direkt när den startas och sedan kommer den aldrig igång. Så nu blir det till att lämna in, vilket vi gjort en gång tidigare och då var de tvugna att byta ut nästan det mesta... känns som det är något liknande på gång även denna gång...

Jag som hade tänkt ladda upp bilder med avslutningen från Fashion Week i new York och mina inköp från igår.. Typiskt att det inte ska funka!!! Men jag kan lova att det kommer komma bilder från catwalkens SS09-kollektioner många fler gånger framöver!

Min dag har annars varit rätt lugn och skön, blev en powerwalk på förmiddagen och frampå eftermiddagen lite fotbollstittande..

Nu är det dags för Mord i sinnet, alltid spännande!

Tyvärr kommer det nog inte bli så mycket uppdaterande på ett tag då vi lämnar in datorn imorrn, men jag hoppas kunna skriva så fort jag ser en datorn i närheten!

Sov gott allihopa!

Buena noche!

Lördag

Hejsan! Har varit dålig uppdatering från min sida på sistone men så är det ibland tyvärr...

Har i alla fall varit i Linköping idag, kommer hem med stort suckande... Ville verkligen hitta någon mysig tröja och stövlar eller ankelboots.. Men inget av det blev det...:( I och för sig hittade jag en jättefin, mysig, stickad, tröja men den bestod av mohair... Jag som inte kan ha sådana tröjor blev såklart väldigt besviken... men jag vill ju så gärna ha den!!! Kanske ser till att jag tvingar mig själv att ha den ändå, det kändes inte så farligt som det brukar göra med ull-tröjor... åhhh, så irriterande! Förlåt för att jag gnäller men det är en sån dag idag...

Några inköp blev det i alla fall, lägger upp dem senare!

Ha en superfin lördagskväll!
Puss

Marc Jacob´s SS09

Sitter här och tittar på bilder från Marc Jacob´s visning. Måste faktiskt säga att det föll mig i smaken, självklart ska man ta catwalken med en nypa salt för att sedan göra det till sitt egna, och jag tror att det kommer funka alldeles utmärkt med Marc jacob´s kollektion... Känns rätt cowboy-inspirerat men ändå åt det lite striktare och mer "knäppta" hållet. Det blir en fin silhuett tillsammans.. Kan verkligen tipsa om att besöka www.style.com för att följa alla designers visningar, är riktigt kul att se vad de alla hittar på vill jag lova!

    









Idag är det dags för lite nationalsång då Piraterna kör speedway-kvartsfinal och för första (och då menar jag verkligen första) gången ska jag stanna kvar för att i alla fall se 10 heat. Jag kan inte säga att jag är ett speedway-fan överhuvudtaget men när jag sjunger där vill jag i alla fall ge det en chans. Tror inte att jag har ändrat min uppfattning efter ikväll, tror fortfarande att jag kommer vara lika uttråkad av det, tyvärr...

Jaha det var allt för mig,
Over and out


Hej hopp!

Hejsan alla glada människor!!!
Känner att jag helt plötsligt blev på jättebra humör, konstigt det där, var för ungefär 20 minuter sedan inte alls lika glad.. Förstår mig inte på denna helomvändning...
Var en rätt så seg dag i skolan tycker jag, kändes som att man mest gick och väntade på att den skulle ta slut.

Vad gäller New York Fashion Week kan du spana in detta till nästa säsong;
Baddräkter och bikini i gröna och korallfärgade nyanser kommer stort. Vi kan även se hur det blommiga modet stannar kvar samt de riktigt stora halsbanden, armbanden m.m. Höga klackar kan man skymta rätt mycket och även lite indianinspirerat. Over and out for this time...

Hoppas ni får en bra kväll!
Puss

Regn och rusk...

Återigen söndag... Tycker en helg verkligen springer iväg.. jag längtar redan till nästa helg med shopping på schemat!:)
Idag är det (som vanligt...) regn och rusk, hann dock med en promenad innan det drog igång, riktigt skönt med frisk luft! 


Hade tänkt att dra igång med min New York-bevakning idag men eftersom de största visningarna börjar idag så väntar jag lite med detta... men den som väntar på något gott:)..

Ha en bra söndag, puss!

Modevecka i New York

Kom precis hem från en kall och regnig fotbollsmatch, som tillslut slutade med ett oavgjort resultat... Igår blev det fest hos Johanna som var riktigt trevligt!
Lite bilder;

Emma, Sofie och värdinnan själv, Johanna


Jag, Emelie, Malin, Eliane och Sofie


Hela gänget!


Emelie och Malin med kamerorna i högsta hugg:)

Gårdagens outfit blev...
         
Svart, blank klänning Cheap Monday, grå paisleymönstrad scarf, HM, strumpbyxor, HM, halsband, Indiska, armband, Gran Canaria samt Grekland

För övrigt har nu New Yorks modevecka dragit igång! Riktigt roligt är det att kunna se det nya modet inför våren... Jag kommer följa det för fullt, tyvärr inte på plats... Vilken upplevelse det skulle var.. Ni kommer kunna läsa om det här i bloggen veckan framöver!!
En första rapport kommer förhoppningsvis imorgon!

Ha en underbar lördagkväll!
Puss


Äntligen helg!


Hejsan! Kom för ett tag sen hem från min enda lektion idag, gympa.. Men det var orientering vilket gjorde den extremt tråkig!!! Men nu är det helg, känns underbart bra!

Blir till att gå på fest hos Johanna ikväll, roligt ska det bli:) har dock inte riktigt bestämt hur min outfit ska se ut men imorgon får ni se vad jag valde!

Nehej nu blir det till att ta en dusch!
Hoppas ni alla får en underbra fredag!:)
Ett tips... lyssna på David Cook och David Archuleta, vilka sångare!

PUSS


Acne-favoriter

Är precis hemkommen från sången... Innan dess blev det lite presenthandlande med Eliane som jag tror blev superbra.. Blir till att slå in presenter snart, alltid lika kul! Är dock inte alls lika bra som en viss miss P3... Du får lära mig vännen!:)

Nu kommer även mina små favoriter från Acne, höstkollektion 08;

         

Tanken var även att jag skulle lägga upp den nya låten jag fick på sången, men den finns tyvärr inte på youtube...
Den heter i alla fall I´d rather write a symphony med Ted Gärdestad.. Har ni skivan eller på annat sätt kan lyssna på den
--- gör det, den är väldigt bra! Lyssna och mys!

Puss


Acnes utförsäljning

Torsdag idag och fredag imorrn:) Snart helg alltså och lite partaj... Kul ska det bli!
Jaha har idag haft en rätt så lugn dag i skolan, kändes som att den gick väldigt fort.. inte så vanligt vill jag lova..

Jag är då väldigt avundsjuk just nu på alla som bor i Stockholm eller ska åka på Acnes utförsäljning... De har just denna helg utförsäljning av höstens testkollektioner och andra kollektioner... Kul! Önskar bara att jag kunde få gå på den! Acnes koftor, t-shirtar ja det mesta är ju supersnyggt! Jaja inget att göra åt.............

Nu ska det bli till att åka till stan för att fixa lite presenter med Eliane. Sedan blir det sång för hela slanten, Love song med Sara Bareilles är just nu min "läxa". Och just därför kan ni hitta denna på min blogg, bra va??
Tänkte senare när jag kommer hem visa några av mina favoriter från Acne... Ha det bra!

Love



Lill-lördag

Hejsan alla glada läsare! Kom hem från skolan för någon timma sen och nu sitter jag här med engelska framför mig. Inte alltför kul med massvis med glosor men men så är det, inget att hänga läpp över.

Ska om ett par timmar ha sånglektion:) Alltid lika roligt:) Jag hoppas bara att jag kan sjunga, har haft lite problem med min hals och så fort jag börjar sjunga så blir det irriterat, jag hoppas inte att det är något...

Fick ett litet sms från lilla pappsen för ett tag sen, han är i rom och har det bra. Skrev att det var 30 grader och klarblå himmel, inte direkt vad man kan säga om det svenska vädret... Han skrev även att frukosten inte alls var bra, mest söta wienerbrödsaktiga bullar.. Det var något jag varnade om innan då vi på italienskan hört talas om det, eller hur Emelie??
Skulle verkligen inte passa mig, bullar är något jag helst hoppar över..

Nehej ni nu blir det mer engelska och sedan lite matte, vi hörs!
Puss


Fixande och trixande

Ja som de flesta vet är jag ingen hajare på datorer men har nu försökt att fixa lite på min blogg, ja med länkar och så... Går inte så bra men Malin hjälper mig, tack Malin! Hon ska även fixa ihop min design så den blir lite höstigare, kan knappt vänta.... Spännande, hon är en klippa!!

Har under förmiddagen och fram till nu ägnat mig åt lite pluggande, städande och ja lite allt möjligt. Så nu blir det nog ganska lugnt i eftermiddag, synd bara att det inte är några roliga program på TV ikväll.... Jaja så är det.

Måste även passa på att gratta Johanna som blir 17 år idag! Grattis Johanna! Hoppas att din dag är och fortsätter vara underbar!

Ciao


God morgon!

God morgon! Studiedag idag, så skönt att inte behöva stressa utan bara göra allt i lugn och ro... Tänkte att jag skulle slänga in en dagens outfit, det var ett tag sen...:)

        
Idag blev det svarta chinos, Rules by Mary, lila topp, HM, svart bomullsväst, HM, svart skärp, MQ, lila/rosa armband, från Danmark samt två av mina armband från Grekland....

Tänkte att jag även kunde visa mitt inköp från i lördags...
    
Tänkte att jag kan ha den med ett svart linne och ett par mörkblå stuprörsjeans.. För att göra det lite snyggare ett par klackar till... I vinter blir det nog till att ha ett par stövlar till denna outfit... Tycker det är så snyggt med mönsterstickat, blir nog någon mer mönsterstickad tröja för mig denna höst kan jag tänka mig...

Nej nu ska jag ta en promenix som leder till Maxi för lite Fisherman-halstabletter....

Vi hörs snart!
Puss

Pick a star you like

Jaha då var det måndag igen, konstigt hur en helg kan gå så fort... Men jag känner mig faktiskt rätt uppåt och taggad för denna vecka, brukar inte direkt vara den vanliga måndagskänslan. Känner att den här veckan kommer bli riktigt bra!

Min lilla höstguide fick ju aldrig någon riktig avslutning som ni kanske märkte men förhoppningsvis fick ni lite tips från den... Tänkte börja med någon slags "rutin" här i bloggen, ja typ ha något tema varje vecka och under det tema tipsa om lite av mina favoriter o.s.v. ja vi får se vad som händer, har lite små idéer, känner att jag vill bli mer ordentlig med bloggen och verkligen göra det bra... Tycker ju mycket om mode och därför kommer det nog troligtvis vara ett återkommande ämne, hoppas det är ok med er läsare... Har ni några roliga tips???

Här är lite favoriter jag har spanat på inför denna mysig årstid som väntar oss nu! Pick a star!

Leopardkjol från Asos        

Ciao amiche belle!


RSS 2.0