Lördag

Lugn lördag för min del idag, blev lite strosande på stan... Det tråkiga är ju dock att det inte finns något här så jag hoppas på en trip till linköping snart!

Imorgon är det första advent vilket menas med att det verkligen snart är jul!!! Åh, vad jag längtar, ska bli så underbart att få vara lite ledig och mysa med familj och vänner!

Sedan måste jag passa på att säga grattis till Eliane som fyller 17 bast idag! Grattis!

Ha en bra lördag vänner!
puss

Onsdag

Snö igår, blask idag... Tråkigt att inte snön kunde få vara kvar ett tag...
Har varit en väldigt seg dag och så lär det väl förbli. Orkar inte med allt som måset göras just nu alltså, vill bara ha jullov!!! Men vad jag vet blir det verklighet om sissodär 17 skoldagar, och det låter ju inte alltför mycket även om det ska hinnas en hel del på dessa skoldagar...

Såg att Ebba Von Sydow tipsades om dessa ankelboots, och jag som letat efter ett par snygga! Och priset ser ju bra ut också!:)


Riktigt snygga! Finns i svart också..

Nu ska jag sätta mig med idrotten men först blir det lite bloggläsande!

Puss på er!

24 november = 1 månad till JULAFTON

En månad till julafton! 25 dagar till jullov! 19 skoldagar till jullovet! Åh, min nedräkning har verkligen börjat!
Den känns ännu mer uppenbar när jag tittar ut genom fönstret, som ett vitt lakan täcker snön marken. Nu är det inte långt kvar alltså!

Tyvärr är det dock en rätt så tuff period som väntar ett par veckor framöver men efter dessa kan man kanske få slappna av lite... Jag skulle verkligen behöva lite avkoppling just nu, men det får väl vänta ett tag... Ingen som vill ge mig gratis massage??;)

Nu ser jag ett berg av pluggande som ligger framför mig, så det är väl bara att fortsätta traggla sig igenom det!

Ha en bra dag varän ni befinner er!
Puss


Lördag

Hej hej!
Hoppas ni alla har en bra lördag!
Idag var jag en sväng på stan för att prova jeans... dock så satt inga precis som jag ville.. Jag vill ha stuprör men alla som ska vara smala blir liksom inte smala...aja det får bli en sväng till linköping, där kan man ju gå till solo, carlings m.m. Det finns ju ett annat utbud av jeans om man säger så!
Och där finns ju de andra jeansen jag önskar mig... hoppas jag iaf..

Jag hittade i alla fall ett par pumps som jag letat efter så länge! De är extremt mjuka och sköna, går inte beskriva hur underbart det är att gå i dem!:)

     

Nu i ca. 2 veckors tid har jag fått flytta in på den andra toaletten för vi har gjort om på "min" toa... den lilla alltså..
Men nu är den äntligen färdig, i alla fall nästan. Det enda som saknas är ljus... men det kommer i veckan.
Så ett litet smakprov kan ni se här!


Ooopps, ser att det visst blev en spegelbild...:)

   

Nu ska jag spela lite piano, dags att börja träna inför lucia där jag ska sjunga En stjärna lyser så klar.

Ha en fortsatt bra lördag!
Puss

Önskelista

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och min önskelista är redan full! Men den kommer nog bli längre, det är så mysigt att skriva önskelistor, då vet man att julen är nära! Jeans är något som står högst upp på min önskelista, ett av de som jag har önskat mig är dessa;


Mycket omskrivna i bloggar men de är ju så snygga!
Sedan har jag några andra jag sett som ska provas ut... Antingen åker jag upp en sväng på stan idag eller imorrn..

Nu blir det lite blogg-läsning:)
Ha en bra fredag!

Puss

Dröm dig bort till en plats du älskar...

Detta är SÅ bra!!! Lyssna och dröm dig iväg:)!



Först har vi David Cook med sin nya singel. David vars album har release idag!
Sedan är det Maia Hirasawa, och dessa låtar sjunger jag för övrigt på sången nu. Riktigt kul!

Ha en bra dag vänner!
Puss

Mamma och pappa

I juletider älskar jag att bara sitta framför brasan och lyssna på bra och skön musik. Det är verkligen helt underbart, främst för att man bara kan vara. Inga krav, inga måsten... Det är ett perfekt sätt att kunna fundera över saker och ting, vad än som tynger en.
Igår var första gången denna vinter för min del, jag satt och myste och funderade..
Främst funderade jag över hur underbara föräldrar är. De ställer upp i alla väder och ger så mycket kärlek som inte går att beskriva med ord. De gör allt de kan för att deras barn ska må bra, ändå är det många som inte gör som de säger...
På något sätt är det som att man ska ha diskussioner med sina föräldrar, det känns som det är menat att det ska vara så. Kanske för att man ska lära sig något av det, kanske för att det ska stärka en när man kommer ut i världen. Jag tror ingen kan säga att man aldrig någonsin har bråkat eller irriterat sig på sina föräldrar. Tänk egentligen vad mycket som föräldrar får utså? Är de värda den kritik barn ger dem när barnen blir så väl omhändertagna?
Jag tror att alla familjer har sina små problem och att det egentligen inte är något att skämmas över; vi är alla likadana.

Det jag vill säga med detta är att föräldrar är bland det bästa som finns, de är bland det underbaraste som finns. Problemet är att vi ibland inte kan inse det förrän vi sårat dem. Låt det inte gå så långt, tänk dig för innan du slänger ur dig dina ord. Ord kan såra mer än ett hårt slag i magen.

Mamma och pappa;
Vi kommer fortsätta att ha våra diskussioner men jag vill att ni ska veta att jag älskar er av hela mitt hjärta, och vad ni än tror så försöker jag även om det inte alltid är så lätt.. Jag hoppas ni båda förstår det!

Det är en jobbig period,
men med tiden läker alla sår...


Hej och hå!

Fredag och snart helg! Yippie! Idag blir det en engelska-lektion och sedan lite gympa, efter det är det helg för hela slanten. Farmor och farfar ska besöka Motala idag då det vankas bandy, jag har ju som sagt en bandytokig-släkt;)
Det är alltså IFK-ÖSK det spelas mellan, jag tror det blir bandy även för mig men det är inte riktigt bestämt, det regnar ju nu och så är det ju IDOL.... Vi får se...

Nej nu ska jag packa väskan, återkommer i eftermiddag och då blir det lite inspiration till outfiten....:)
Puss

Torsdag

Hej! Torsdag idag och imorgon fredag! Helgen närmar sig med stormsteg! Ska bli skönt faktiskt, känns som en tråkig mellanvecka det här... Och just denna dag känns inte bättre, allmänt seg och tråkig.. Men så är det ibland, inget att gnälla över!

Ikväll blir det sång och kör, vilket mina torsdagseftermiddagar/kvällar brukar bjuda på. Skoj är det, har dock en känsla av att det inte kommer gå hundra idag.. Vissa dagar är det så, men nu ska vi inte vara negativa här inte!

Hoppas ni får en bra dag!
Puss

Snart jul igen!!!:)

Och så var det måndag! Känner att det här kommer bli en rätt snabb vecka, kommer snart vara helg igen! Vad jag vet är det inte så mycket planerat inför den kommande veckan utan det kommer rulla på som vanligt. Kan vara skönt det också... Då kan man börja fundera över jul och sådana mysiga saker i lugn och ro! Åh, vad mysigt det är med jul... stämningen, ljusen, julpyntet, familjen, julklappar som ska inhandlas, ja allt är så himlans mysigt!
Åh vad jag längtar!!!!!!!:):):)


Fars dag!

Pigg och glad idag måste jag säga! Känns som en bra dag, brukar ju inte kännas så en söndag men idag gör det det... Kanske för att det är Fars dag vilket innebär lite firande..
För min del blir det idag bandy som gäller, säsongspremiär, spännande ska det bli. Som del av en idrottsfamilj, speciellt inom bandy, har jag helt enkelt blivit intresserad jag med! Det är roligt med idrott, om man ger det en chans! Därför tycker jag att du ska dra dig ned mot Isstadion idag kl.14 för att heja fram IFK! Give it a try! Det är kul, även om det verkligen inte går att jämföra med musik och mode;)

Sedan blir det att stå och riva biljetter vid Loa Falkman-konserten kl.17. Alla musikskolans lärare ska tillsammans med Loa Falkman göra en konsert och då har min sångensemble fått i uppgift att riva biljetterna. Ska troligtvis bli fullsatt:)

Det var ju som sagt Linköping för min del igår, och detta inhandlades;

   

Nu ska det krattas lite löv!

Avslutningsvis; Grattis pappa, du är världens bästa pappa!


Lördag

Hej hopp!
Nyss hemkommen från en dag i linköping med mamma, skulle börja titta lite på julklappar:)
Några saker fick följa med mig hem, vad får ni se lite senare:)

Annars hade jag en supermysig idol-kväll hemma hos emelie igår med god mat och trevligt umgänge<3!

Nu måste jag göra en sallad till maten!

Puss

Yes we can!

Sitter i skrivande stund och tänker på vad jag måste göra.. Känns som det är mycket men ändå inte... jaja, förvirrande i alla fall. Ikväll är det sång som gäller, först lite solo och sedan ensemble. Borde ha övat på låten till ensemblen men min kära hals har ju inte varit med mig de senaste dagarna så det har ju inte riktigt blivit något av det... Så jag får sitta i skamvrån idag, ajaj Sandra...

Annars har dagen varit rätt så lugn, söker nu jobb på spanskan.. rätt så kul måste jag säga. För mig blir det som affärsbitrände i en Mango-butik i Madrid.. Det roliga är att vi ska skicka det också, så vem vet, jag kanske får jobbet??!!
Det behövdes nämligen ingen erfarenhet så chansen finns ju:)

Sedan fick jag för mig att slänga in en dagens önskeoutfit;


Det enda jag saknar är ett par snygga klackar till... även om detta nog är skönast när man ska rösta..

Var ju val i USA igår där Obama vann! Låter super tycker jag! Jag säger som han sa; YES we can!

En lyckad kväll som inte tillhörde mig...

Hejsan alla glada människor! Har varit borta från bloggandet ett tag.. men det blir så ibland tyvärr.
I lördags var det ju halloween-fest, riktigt mysigt, kände mig dock inte så jättebra så jag var väl inte på topp-humör, ledsen för det! Sedan så var ju jag även rätt klantig om man får säga så... Trampade snett rakt ner i en marschall och förstörde mina ganska nya skor.. Superkul...not!!! När vi sedan satt i taxin och skulle betala det priset vi hade gjort upp innan så var chauffören väldigt otrevlig och spydig mot mig! Han försökte lura mig! Åh, vad irriterande..
Väldigt mysig fest som var underbart ordnad men det var INTE min kväll!

Nu har ju även skolan dragit igång.. Kändes rätt segt igår men idag gick det bättre... Det är en lugn vecka så det känns bra.

Min eftermiddag kommer bestå av att läsa Girl With Green Eyes, som ska redovisas på torsdag. Känner att jag är sent ute men det är inget att göra åt nu. Bara att läsa och se glad ut!

Nej nu är det dags att läsa lite!
Puss!

RSS 2.0