Halloj Tisdag!

Tisdag den 27 januari vilket innebär förintelsens minnesdag, vilket innebär att sjunga i kyrkan för min del. Ska bli roligt men samtidigt väldigt nervöst. Eftersom akustiken i kyrkan är så extremt bra så hörs alla yttersta småfel, så nu gäller det att sjunga rätt! Det känns i alla fall väldigt bra att sjunga för en så här viktig sak som förintelsens minnesdag.

Nu till något gladare! Modeveckan i Stockholm är i full gång! Riktigt roligt att se vad de svenska märkena erbjuder inför hösten 09. Verkar som skotrender som skinn, mocka och sammet håller i sig, även kilklacken fortsätter att vara stort. Om ni är intresserade tycker jag verkligen att ni ska kika in på de olika bloggar som jag har som favoriter i den högra spalten. De följer varenda sekund av modeveckan och summerar allt! Önskar att man hade deras jobb! Speciellt när det om ett par veckor är dags för New York att ha sin modevecka!:)



Nu ska jag träna inför ikväll!!
Puss på er!

Oopps...!

Har visst inte blivit ett inlägg på bra länge märker jag, sorry! Får skylla på att veckan har varit fullspäckad med plugg. Inte alltför roligt men ett måste. Men nu är det helg och inget pluggande står då på schemat, skönt!

Igår var det en väldigt trevlig 18-årsfest hos Emma, Tack för det! Blir nog en del 18-årsfester framöver, riktigt roligt!

Idag är det en slappdag med mys på schemat, låter bra tycker jag!

Ha en fortsatt bra lördag!
puss


Datastrul...

Ja, ny vecka = nya tag! Jag känner mig peppad inför veckan som precis tagit sin början men jag känner mig inte lika peppad inför alla dessa prov och läxor som den för med sig... Att jag är uppåt beror på att jag tror att mitt jobb nu är fixat och att jag snart ska börja! Ska bli riktigt roligt!!!:)
Skolan är ju däremot inte lika rolig just nu, det är mycket som ska göras och att vårat schema sedan är sämst gör inte saken bättre... Men så är det och det ska inte gnällas mer över! Får helt enkelt göra det bästa av situationen! Imorgon är det ju studiedag vilken kommer spenderas med många studier, framförallt matte.... Jag är SÅ nervös inför provet på onsdag, jag vill verkligen prestera riktigt bra men just nu känns det inte som mina kunskaper räcker för att nå till min ambition...:( Jag ska verkligen göra allt jag kan, även om jag inte tror att det kommer räcka... Det är ju så svårt!!!

Inte för att jag har varit så duktig att plugga ikväll men nu tar jag 90210-paus.. Efter det blir det Idrottsgalan varvat med plugg. Låter rätt bra tycker jag.

Sedan kommer nog min blogg bli lite lidande nu då min data är inlämnad... Ljudet funkar inte... Alltid ska det vara något datastrul, jag som är sämst på datorer...

Puss:)

Vad döljer sig i påsen???


Ja, vad kan dölja sig i påsen??

Min dag har faktiskt varit rätt späckad men ändå rätt lugn, det har hänt saker hela tiden i alla fall... Fast det är ju roligt! Först blev det en sväng till Accent direkt kl.10.00 för att min väska inte skulle ta slut, och den fanns kvar, fast de hade sålt en igår. Som tur var hade de en på lager:) Efter det hem igen för lite matte-plugg... Inte allt för roligt men var tvungen... Sedan så åkte mamma och jag till stan igen, vilket resulterade i ännu en väska, den var ju så snygg, lite Mulberry Bayswater-inspirerad faktiskt... Riktig väsk-helg för min del:)
Efter ett par timmar åkte mamma och jag ner till Isbanan för att se lillebrorsan spela lite bandy, 2-2 blev reslutatet...

Nu sitter jag här hemma efter lite glögg (blev genomfrusen på bandyn, ingen värme vill jag lova!)
Mamma och pappa förbereder maten, den älskade och efterlängtade kycklingenpajen som min underbara mamma gör helt fantastisk! Så även denna kväll ägnas till att ta det lugnt!

Sedan kommer marvellous Malin hem idag:)! Det ska bli så roligt att få träffa dig igen vännen, jag har verkligen saknat dig!:)

Nu till innehållet i påsen:)




Svart clutch, Don Donna




Svart väska, lite Mulberry Bayswater-inspirerad kan jag tycka...




Brun väska, Don Donna

Jag är så himla nöjd med alla mina väskor!:) Älskar dem!:)

Imorrn ville mamma åka till Linköping en sväng och det tackar man ju inte nej till:) Hoppas på att hon köper en marinblå kavaj som jag föll för direkt:) Då kommer Sandra att låna den mer än ofta;) Kavajer kommer jag köra på mycket i vår, är helt underbart. Marinblå kavaj, vitt lite lösare linne, ljust slitna jeans, bruna pumps och min nya bruna väska! Perfekt outfit enligt mig!:)

Funderade på att göra lite mer matte, men nej, nu är det lördag-kväll!

Ha det bättre än bäst!
Puss




Väskor!

Det här med väskor och skor är ju något jag älskar, eller egentligen älskar jag allt som har med mode att göra, jeans, kavajer, klänningar, toppar, scarfs, you name it...! I alla fall så har jag idag köpt mig en kuvertväska som jag trånat efter så länge, har tyckt att den varit lite dyr men idag så var den på rea och då slog jag till!!
Har även sett en annan brun väska från Don Donna som jag länge velat ha, nu är även den på rea!! Jag måste bara köpa den imorrn alltså, kostade förut 1300(!!!) men nu när den är på rea blir det ett lite bättre pris i alla fall!
Tänkte att jag ska visa det imorrn, hoppas bara att den finns kvar!

Sedan såg jag idag att Harmoni hade massor av erbjudanden fram till v.7! Funderar på att slå till på någon behandling, var liksom 40% på många av dem... Vi får se... Men om jag ska ta någon, vad ska man välja??? Ansiktsbehandling (nu mellan 250 - 300kr), lyx manikyr (nu ca.235kr) eller makeuprådgivning (nu 300kr)... Vad tycker ni???

Nehej nu ska jag vara lite social med päronen!

Puss på er!:)

Fredag = Yippie!

Yes box idag är det fredag! Åh, så bra det känns på fredagar, allt blir så mycket lättare så att säga! Idag har jag för sista gången min underbara fredag, schemamässigt... Känns lite sentimentalt sådär.. jag har ju liksom vant mig med att börja 12.10 och bara ha gympa, nu blir det istället halvfyra som gäller... jaja ska inte klaga, tänk vad oviktigt det egentligen är!

Ikväll ska det få bli en myskväll med lilla familjen, let´s dance, god mat och allt som hör därtill:) Jag gillar ju lugna kvällar så för mig passar det perfekt:)

Sedan ska jag passa på att gratta Linn som blir hela 18 år idag!!! GRATTIS LINN!!!
För egen (och Emelies) del blir det att vänta cirkus 5 månader, men jag gillar att längta så det blir bra det oxå!!

Ha en underbar fredag!
Puss och hej

Golden Globe

Hej hopp tisdag!
Tisdag idag vilket innebär Top Model, roligt! Måste säga att jag tycker de två sista säsongerna har blivit mycket bättre än vad de var innan. Mer mode, mindre kroppsfixering, det gillar jag!

Idag var det två prov som gällde och ska jag var ärlig vet jag inte riktigt hur de gick. Kändes inte bra men inte dåligt, jaja nu är det gjort.

Tänkte visa några klänningar från Golden Globe som jag föll extra mkt för!:)


                                   Vilken dröm!!!


Jag tycker det är coolt att hon bär med sin vanliga stil in på röda mattan!


Här visar Anne Hathaway att det är superfint med en midnattsblå dröm även för oss blekfisar...:)


Den här färgen är totalt underbar! Den kommer jag nog bära en del framöver kan jag tänka mig. Och modellen på klänninge bärs med bravur av Cameron Diaz!

Vad tyckte ni om klänningarna på Golden Globe-galan? Vilken var Er favorit! Kommentera gärna!

Puss ciao!

Bring me vår!

Idag står skridskor med skolan på schemat.. Blir helt ok även om jag den senaste tiden tröttnat lite på bandy och allt som hör därtill... Fast det kommer bli super ändå! Här ska vi vara positiva! För det andra så är det ju min enda (!) lektion idag! Snacka om att det är skönt! Riktig lyx såhär första skolfredagen detta år:)

När jag tittar ut genom fönstret blir jag ännu mer varse om hur mycket jag längtar till våren! Jag vill ha vårkläder och vårkänslor och allt som hör det till! Det ska bli så kul att få shoppa när de nya kollektionerna kommer ut i butik. Det här med rea är inte riktigt min grej, det är super att förnya sin basgarderod och så men allt annat, njae... Som sagt inte riktigt min grej, därför längtar jag nu!
Detta medför att jag bara måste slänga in lite skor som jag vill ha till våren:) Alla dessa kommer från LaRedoute!


Så snygga allihopa! Jag har blivit en riktig skooman! (Lät inte så rätt det där:)

Nu ska det bli lite plugg, tänkte slänga mig över dvärgen!

Ha en superfredag vänner!
Puss

Nagellack!



Idag pratades det om att vi kanske ska beställa nagellack från OPI! Jag som älskar dessa nagellack! De är ju dock inte så billiga här i Sverige, men tydligen skulle de från denna sida kosta runt 20-lappen!!! Osannolikt! Självklart blir det ju frakt och så men jag menar om man är några så behöver det ju inte bli alltför stor peng!
Var bara tvungen att nämna det:)

Nej nu blir det Top Model för hela slanten!

Nytt år = nya rutiner = nytt liv!

Japp idag var vi alltså igång! Skolan har dragit igång för fullt, hade mycket ångest igår vill jag säga men det känns ändå helt ok när jag nu sitter här och avklarat första dagen. Detta tror jag beror på att jag igårkväll skrev ner vad jag vill med mitt liv detta år och vad jag ska göra för att klara av detta... Jag skapade mitt nya liv igår, mitt nya, sundare, friskare, mer välmående, gladare, positivare, bättre jag! Och jag känner mig så stolt över att jag verkligen tagit mig i kragen och betstämt mig för att ändra det dåliga... (De som känner mig bra vet vad jag menar...)

Därför känns det inte så jobbigt att skolan dragit igång, mina ambitioner ska sänkas och att jag ska få slappna av är nu ett måste! Jag ska inte drabbas av panikångest! Att må dåligt hör till det förflutna och nu ser jag baar framåt med en stor mängd positivitet!

Var idag och pratade med mina förhoppningsvis nya arbetsgivare... De verkade väldigt positiva och ska nu höra av sig i dagarna om när jag kan komma dit för att lära mig allt! Det ska bli jättekul att få komma in i arbetslivet och att man får träffa massvis av trevliga kunder! Jag håller tummarna för att det blir av!

Nu ska jag surfa runt på lite modebloggar och även spana in det nya vårmodet som snart hägrar. Gud vad jag längtar!!!

Sedan är det snart modevecka med modet inför höst/vinter 2009! Slutet av januari gäller det i Stockholm, sedan kommer ju alla de största modestäderna med sina! Don´t miss it!

Just det... en engelska-berättelse ska skrivas och så ska ju Dvärgen läsas, bäst att sätta fart! Men det är ju inte hela världen eller hur;)

Puss på er!!!

Skor och USA!

Idag när jag surfade runt på internet slog det mig att det är ju faktiskt bara ca. till 1,5 år kvar till jag och mina kära kusin ska USA och hälsa på Kelsi. Först är det tänkt att det ska bli ett tag i New York och sedan vidare till dem i Minnesota. Där har jag tänkt att stanna några månader. Åh, vad jag längtar! Det ska bli så underbart roligt att få träffa Kelsi och hennes familj och att få SHOPPA i USA! Shoppingmetropolen New York, snart är jag ON MY WAY!!!:)

Sedan måste jag även visa några riktigt snygga ting! Skor är något som alltid fascinerat mig, dessa underbara kreationer är helt fantastiska! Titta bara på dessa!
Give me please!


    

Hej svej!

Första måndagen detta år är nu här och den bjuder på extremt kallt väder.. Jag som inte är en vintermänniska kan inte säga att jag direkt tycker om det... Men snart är våren här med alla dess underbarheter så jag mer än längtar till det!

Idag var jag uppe på stan för att prata jobb, dock så hade chefen inte tid just då så han ska ringa mig nu i eftermiddag.. Jag hoppas verkligen att jag får det! Det behövs verkligen och det skulle vara så kul att komma in i arbetslivet lite...! Jag håller tummarna!

Ikväll ska mamma och jag handla lite mat för att sedan åka hem och ha en liten myskväll med taco och tv... Tänkte även att jag skulle shaka ihop en liten god smoothie, det var längesedan det blev av...

Tänkte att jag skulle slänga in en outfit, den första för i år i denna blogg:)

 

Jag skulle ju slängt upp mina julklappar, men det har inte blivit av... och just nu känns det rätt så avlägset faktiskt....
Jaja nu är det nytt år och nu ska den här bloggen bli så mycket bättre:)

Puss på det!


Välkommen 2009!

Nu har alltså 2009 intagit vår planet och jag känner mig glad över att ett nytt år är här! Jag har inga speciella förväntningar för jag vet vad som händer då, men jag hoppas såklart på att få ett underbart år! Och kan det bli annat när man har så underbar familj och vänner som jag?? Nej det tror jag verkligen inte!

2008 har för min del varit ett ganska växlande år, det har funnits många bra stunder men även många jobbiga. Inledningen av 2008 var bra men kom snart att ändras, varför är inget jag vill gå närmare in på... Inblandade vet vad det handlar om, och det ända jag vill säga är att jag är så underbart lycklig över att det slutade bra och att välmående nu är här!

Sedan kom sommaren med stormsteg då det firades många födelsedagar, framförallt blev min egen lilla mormor hela 70 år vilket firades i Fredrikshavn. Under sommaren blev det även mycket umgänge med mina bästa vänner, som mer än väldigt ofta förgyller mina dagar, tack för det! Ni är bara bäst, glöm aldrig det!

Hösten lämnar jag bakom mig med blandade känslor, många roliga saker har hänt, framförallt alla trevliga tillställningar vårt lilla tjejgäng har haft. Att vi har kommit varann så nära är verkligen superroligt! Och jag tror att det kommer bli många fler av dessa detta år.

Skolmässigt var våren super, jag är väldigt nöjd över mina betyg. Självklart var det ingen dans på rosor utan väldigt mycket slit men jag klarade det och det är jag så glad för. Däremot har det varit en rätt tuff hösttermin, jag har känt mig väldigt stressad och har haft svårt att överhuvudtaget koppla av. Detta har lett till att vissa saker inte riktigt har gått som jag har velat, och då tänker jag inte skolmässigt... (Hhhmmm, vad jag skriver i gåtor idag känner jag... jaja det får ni leva med;)

Vad gäller sången så har det varit ett mellanår, jag känner själv att det gick väldigt bra under våren men att det likosm bara flöt på under hösten. Att sjunga nationalsången på speedwayen var väldigt roligt och lärorikt och jag hoppas att jag får göra det iår igen då jag har mer vana nu, och kanske då kan få känna mig säkrare på det jag gör.
Under hösten har många olika evenemang hålltis igång, som lucia och åttitalskonsert m.m. Det har varit superkul men det blev helt enkelt lite för mycket med allt så jag kunde inte riktigt göra mitt yttersta... men men det ska bli ändring på nu!

Det känns som att jag bara har gnällt nu och så vill jag inte att det ska vara, jag är otroligt tacksam för allt kag har! Den familj som jag älskar mer än något annat och som i alla väder ställer upp för mig! Ni vet vad ni betyder! Och mina kära vänner, att jag har träffat er är en gåva, ni förstår inte hur viktiga ni är för mig, jag är evigt tacksam över att ni finns i min närhet. Och vad det än är så kan ni alltid lita på att jag ställer upp för er! Ni är underbara! TACK!

Att livet kan förändras över en natt har jag själv fått uppleva, och jag är så tacksam över att det i mitt fall slutade lyckligt. Men det jag vill säga med detta är att det är viktigt att ta dagen som den kommer och leva fullt ut varje dag! Ta hand om er jämt och tänk inte att jag mår bättre imorgon. Är det något som inte känns bra så ta tag i det direkt, imorgon kan det vara försent!
Därför går jag in i 2009 med dessa tankar, jag har många nyårslöften som jag avgivit och jag har stor avsikt att hålla dessa! Jag ska göra what it takes!

Under året är det många roliga saker som står för dörren, olika fester planeras redan för fullt, 18-årsdagen ska firas med förhoppningsvis tillhörande fest:), ev. en resa ner till malmö för att hälsa på kusinvitamin och åka över till köpenhamn, en varm och mysig sommar tillsammans med vänner, en resa till turkiet, förhoppningsvis ett körkort och många fler underbara saker...
Jag har inga förväntningar på hur det kommer att bli men jag går in i 2009 med förhoppning om att det kommer att bli bättre än bäst!

RSS 2.0