Underbara Stockholm!

Igår bar det alltså iväg till Stockholm, och åh så roligt vi hade det! Med mina underbara tjejer kan det inte bli annat än roligt!
Några inköp blev det också, vilket alltid gör att man blir lycklig och glad!:) Gjorde mitt första second-hand fynd vilket var kul..
Detta hittade jag igår:)



Svart stickad tröja med pärlor, Beyond Retro
2 par Cheap Monday-jeans Weekday
Broderad väst Zara
Rutig skjorta H&M
Lite smycken H&M
Sedan blev det även lite presentinslagningssaker men de missade jag att ta med på bilden...

Har sedan blivit lite små sjuk... Inte alltför roligt, hoppas det går över snabbt!
Ha det bra!
Puss

Onsdag

Onsdag idag, vilket innebär torsdag imorgon, vilket innebär Stockholm! Det ska verkligen bli superkul!!! Längtar!

Idag har jag städat lite på förmiddagen och läst en extremt tråkig bok. Sedan blev det en sväng till mormor och morfar för lite mat, där en stickad tröja väntade på mig! Nu är den alltså färdig! Ska i och för sig köpa knappar som ska sys på men i övrigt är den färdig. Och den blev SÅ fin!!! Mormor är så himlans duktig! Måste se till att köpa en fin liten blomma för hennes fina arbete.. Så fort knapparna är på ska ni allt få se den!
Förhoppningsvis får ni även se inköp från Stockholm på fredag:)!

Ha det bra!

Lugnet före stormen?

Sitter här en måndagmorgon och bara tar det lugnt... Känns väldigt skönt måste jag få lov att säga!
Kom hem från Örebro igårkväll och efter att plockat upp lite saker från väskan begav jag mig mot mormor och morfar... Mormor är nu nästan färdig med tröjan som jag igår fick prova för fösta gången! Den är så fin! Kan inte vänta till jag får använda den för första gången! Mormor är allt för duktig hon!!!<3

Idag blir det väldigt lugnt, ska städa bland alla noter hade jag tänkt, får se hur det blir med det, är ju inte alltför roligt alltså..
Annars håller pappa på för fullt inne på min lilla toalett, tro det kommer bli riktigt fint det där!

Nej nu ska jag göra mig iordning!
Puss


Bloggande från Örebro...

Sitter här på Långåkersgatan och tittar ut genom fönstret.. det ger mig en bild av ett regnigt Örebro som här i området på Öster håller på att fyllas av fotbollsälskare som ska se matchen Örebro - Gais... Min lilla familj + Filips kompis sitter nu på Behrn Arena och väntar på att matchen ska dra igång. Även farfar är där, fast han sitter på sin uppbokade plats en bit ifrån dem andra.. Farmor och jag valde däremot att stanna hemma, mest för att Idol är ikväll, med Abba-tema och allt. Det vill jag inte missa!

Men det viktigaste med denna kväll är att lovet nu är här! Nu är det lov! Jag har klarat av denna jobbiga vecka och nu väntar en vecka med bara roligheter! Jag ser extra mycket framemot Stockholmsresan på torsdag, det ska bli så underbart roligt att få shoppa i Stockholm med världens bästa tjejer! Åh, vad jag längtar!

Nu blir det en helg här i Örebro där mamma och jag ska shoppa. Den ska även fyllas med lite familjemys, vilket känns välbehövligt just nu.. För killarna blir det nog badande och sport, ja det brukar ju fylla den mesta tiden i denna familj:)

Ni får nu alla ha en superbra fredagkväll!! Det ska jag ha!
Puss på er alla:)

Sång -- Kör -- MQ

Äntligen!! Nu är alla prov gjorda för den här veckan, med blandade känslor men det kan ju glömmas nu! Nu är det bara en gympalektion kvar sedan lov! Så underbart!

Nu i eftermiddag blir det lite sång och kör.. Efter det blir det en sväng till MQ där de har en klubbkväll idag; premiär för Paris, Kate and I.

Nu ska jag göra mig iordning!
Puss på er:) 


En bra dag!!!:)

Trodde att jag vaknade upp inför en tung och seg dag, men det blev raka motsatsen! Även om jag har engelska studier framför mig, som jag för övrigt inte börjat med (är inte vanligt för att vara mig!), så känns det väldigt bra! Många glada överraskningar och positiv förstärkning har gjort den här dagen underbar! Och för det andra är det ju bara ett prov kvar sedan lov, så imorgon eftermiddag kommer kännas fantastiskt bra! Därför är det bara att stå ut med det lilla pluggande som är kvar innan lovet!

Just för att jag är så glad idag så ska jag slänga in en dagens önskeoutfit! Bara för att göra det ännu lite bättre får ni två! Enjoy!

 

Ha det bra vänner!
Puss


Tisdag = bad day

Sitter här och försöker koppla av efter en dag av stress och nervositet.. Går inte så bra i mitt avslappnade då jag verkligen känner hur jag måste plugga engelska! Åh, vad lovet är efterlängtat just nu!!

Hade ju litteraturhistoriaprov idag som gick sådär, kan ju inte säga tt det kändes superbra men vi får se hur det gick!
Sedan blev det även en liten konsert idag som även den gick sådär.. kändes inte speciellt bra i halsen alltså, jag förstår inte varför den aldrig vill göra som jag vill???!!!??
Måste verkligen få grepp om vad det är som är fel!

Back to some English, om jag orkar vill säga...

Ciao!

Litteraturhistoria är bland det tråkigaste som finns!

Har varit dålig uppdatering av mig denna helg. Detta på grund av att jag inte riktigt vet var tiden tagit vägen??? Helgen har gått otroligt snabbt och jag vet inte vad jag har gjort.. Lite pluggande har det blivit då det väntas en extremt jobbig vecka.. fast jag kunde lika gärna varit utan det pluggandet då jag kan lika lite nu som innan.. Jaja vad ska man göra när det vankas litteraturhistoria-prov?? Detta som är mitt hat-ämne, allt med historia alltså...

Så nu kanske ni förstår hur min eftermiddag och kväll kommer att se ut;
litteraturhistoria... litteraturhistoria...litterturhistoria...litteraturhistoria...

Fy, vad tråkigt det ska bli!!!!
Men när det är över kommer en sten lätta från mitt hjärta, jag har verkligen ångest inför morgondagens prov!!!!!!! 

Nedräkningen är i full gång:)

Äntligen fredag! Ännu en hel veckas skolarbete är över och en helg väntar. Den kommer dock till att spenderas med pluggande men lite roliga saker ska även hinnas med:) Man kan ju inte bara plugga, eller hur;)!
Idag är det en vecka kvar till vi åker några dagar till Örebro, ska bli skönt att komma iväg en sväng så man känner att lovet verkligen har dragit igång. Detta menas ju även med att det är en vecka kvar till höstlovet!
Idag ska det även beställas tågbiljetter till Stockholm! Längtar! Bara 13 dagar kvar till den lilla trippen. Troligtvis ska vi även beställa 1:a klass så vi får vara lite lyxiga på hemvägen, 1:a-klassbiljetten var nämligen billigare (!), vilket självklart gör att vi väljer den:)!

Nu ska jag påbörja mina studier för ikväll ska jag bara ta det lugnt, en fredagskväll och en lördagskväll kan man ju inte plugga, det vore ju för sorgligt om det skulle vara fallet. Därför ska jag avklara lite tråkigheter nu istället...

Ha en bra fredag!
Puss<3

Skor, skor, skor <3

Ja skor är ju en tjejs närmsta vän eller vad säger man... Jag har i alla fall fått sko-mani! Här är några som troligen hamnar på min önskelista inom en snar framtid... Min lista är redan lång.. jag undrar hur den ser ut om en månad när julen knackar på dörren...???


   DS_240870_A.tif  


Ja hade det inte strulat med att ladda upp bilder hade ni fått se många fler! Men som ni kanske ser ligger mitt fokus på högklackat.. Kan det kanske bero på att jag är hela 1.59 cm lång???? Ja , jag tror nog det!

Nej nu MÅSTE jag plugga!
Hej svej i lingonskogen!


Snart så...!

Nu är måndagen åter här.. Lovet börjar närma sig med stormsteg och det känns så underbart! Jag behöver verkligen det just nu, vila, gemenskap och allt annat roligt som hör lov till. Att just detta lov kommer bli super det vet vi ju redan, fast det är ju i och för sig alla lov:)

Dock så är det rätt mycket kvar som ska göras i skolan, men det är bara att ta en dag i taget och se hur lovet kommer närmare och närmare! Nu är det ju bara 9 skoldagar kvar...!

Annars har det varit en lugn och skön helg. Lördagen spenderades först med päronen, då vi beställde badrum (till mitt badrum) och var en sväng på stan. Där inhandlades ett par nya skor som jag snart ska visa bild på i bloggen tänkte jag:) Sedan blev det en extremt mysig kväll hemma hos Malin med underbar mat och trevligt umgänge:)!
Söndagen blev det inte så mycket av.. lite bullbakande med mamma och en sväng till mormor och morfar för att se hur långt mormor kommit med tröjan... Hela bakstycket är nu färdigt och ja.. det såg underbart fint ut!! Längtar tills jag får se och bära det färdiga resultatet.
Nej nu blir det lite plugg!

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Puss:)

Vårens 5 hetaste

Hösten är här och vintern är på ingång, men de stora vårvisningarna har precis avslutats i städer som New York, London, Milano och självklart Paris.
De heta trenderna vi kan se inför våre n är dessa;
* Färg! I vår kan det inte bli för mycket färg, blanda färgerna som du vill och utnyttja hela färgskalan!
* Axlar! Vi kan ju redan nu se att axlarna står i stort fokus, till våren blir det ännu trendigare med utmärkta axlar. Man kan se mycket att ena axeln är bar.
* Pasteller! Pasteller hör till våren och även denna säsong gör dessa färger sig påminda. Kombinera gärna med skinjacka och grova skor.
* Djungelmönster! Leopard, zebra eller panter... det är bara att välja! Till våren kommer de animaliska mönstren vara ett trendigt alternativ!
* Svart! Svart går aldrig ur tiden och vi kan se mycket av det till våren 09. Det är alltid rätt med svart!

Har varit och tagit lite prover nu på morgonen, ska se så mina eksem inte har med någon annan brist eller sjukdom att göra. Var många prover som skulle tas, 10 rör skulle fyllas, lite ont sådär men det var ingen större fara. Får hoppas att proverna såg bra ut!
Nu ska jag at det lite lugnt innan gympalektionen där vi bara ska ha teori idag, inte alltför jobbigt. Sedan blir det stan en sväng med mammsen!

Ha en underbar fredag mina vänner, det ska jag ha!

Puss<3

Önska kan man alltid göra...:)

Hej svej! Studiedag idag, riktigt skönt, känner att det är välbehövligt just nu... Har inte planerat in så där värst mycket idag, blir en sväng till vårdcentralen där vi ska se om läkarna kan ge mig någon bra salva till mina utslag i ansiktet som gjort sig påminda igen:(. Gillar det inte!!! Annars ska stan besökas, vill hitta ett par skor och någon höstkappa, känner dock att jag måste spara pengar till Stockholm, men detta är välbehövligt just nu! Har på den senaste tiden blivit väldigt jeans- och skosugen, visst det är jag väl jämt annars med men nu är jag extra sugen på det! Blir nog att sätta upp på önskelistan som redan börjat skrivas, och den har redan hunnit bli lång:)

Sedan ska det även bli lite sång och kör idag. Fick en superskön låt igår av Therese, The man who can´t be moved -- The Script. Låten hittar ni här; http://www.youtube.com/watch?v=qw-J8kC5DHo&NR=1

Vill även visa några jeans jag är extra sugen på just nu, man kan ju alltid önska och drömma, det kostar ju inget...

        

Ja det finns många fler man kan hitta:)

Nej nu kanske jag ska hinna med något plugg denna STUDIEdag..
Ha en bra torsdag!
Puss

Dagens önskeoutfit

Måndag = segt. Precis så har jag känt idag... En vanlig seg måndag. Jag blir dock direkt glad av tanken att det är en kort vecka. Torsdag är det studiedag och fredag en idrottslektion med teori, inte alltför jobbigt.

Sedan är det ju bara tre veckor kvar till höstlovet!!! Jag längtar väldigt mycket till den som kommer bestå av örebro-vistelse, stockholmnresa:), halloweenfest och mycket mer roliga saker.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...! Kan nog stämma...

Blev lite sugen på att börja med något nytt här på bloggen, kom därför på idén att jag kunde slänga in en dagens önskeoutfit.. Tänkte att jag kan ha det lite då och då när jag ser något jag verkligen önskar att jag hade på mig denna dag:) Här får ni dagens önskeoutfit!:


 Gillar den lite lösa silhuetten som outfiten får när Peches Geldolf bär upp detta.
Hade varit superskönt och supersnyggt en måndag som denna..
En snygg kavaj i lite oversize blir nog något att kika efter i Stockholm...

Nu blir det plugg!
Ciao!


Hösten öppnar sin djupa famn...


Att hösten är här märks tydligt nu. Löven har fått sina underbara färger och den kalla blåsten gör sig påmind. Men jag måste ju erkänna att det är lite mysigt faktiskt. Man kan gå ute bland alla löv och må allmänt bra, sitta och mysa i soffan med en filt och se en bra film, ta fram de mysiga stickade koftorna och så vidare. Det finns många fördelar med hösten, även om sommaren är snäppet bättre enligt mig... Snart kommer ju julen också vilken är helt underbart! Har haft lite längtan efter julen idag, allt julmys ger mig en underbar och avkopplande känsla! Julen är en härlig tid!
Jag måste säga att alla årstider har sina små ljusglimtar, det finns något bra i alla årstider!

Igår var ju som sagt jag och mamma i linköping och några små inköp blev det... Det nyinhandlade består av en leopardmönstrad-scarf, ett svart luddig kofta och ett spetslinne med lång dragkedja på ryggen.. Vi får se om jag kan slänga upp lite bilder senare..

Gällande dagen blev det lite garnhandlande till en kofta som snälla mormor ska sticka åt mig! Hon är för underbar! Ska bli superkul att få en kofta som ingen annan har exakt likadan. Modellen kommer bli i lite oversize som slutar precis nedanför rumpan och färgerna är en kombination av svart/grått/vitt. Tror det kommer bli super!! Har annars blivit lite fotbollstittande och nu ska vi ha en myskväll här hemma med bubbelbadande, matlagande och tv-tittande. Om ett par timmar kommer också kusinvitamin att joina oss. Ska bli jättekul att träffa henne, var längesedan nu så det kommer nog knappt att vara en tyst minut här på Silverringen..:)

Nu ska jag bubbla lite! Ha en underbar lördagskväll vänner!:)
Puss

I´m back!

Hejsan, har haft ett litet break från bloggandet känner jag, inte så bra men det har bara blivit så! Nu ska det bli bättring på det planet!
Idag är det FREDAG, så underbart! Som vanligt en fredag är det en gympalektion som gäller för mig sedan får jag helg! Det är så skönt, riktig lyx!
Efter skolan idag blir det en sväng in till Linköping med mamma, mysigt att bara strosa runt och kika lite i de olika affärerna... Jag måste ju dock börja spara nu inför den efterlängtade Stockholmsresan på höstlovet! Riktigt roligt ska det bli! Men något kanske får följa med mig hem, vem vet???

Vi hörs senare!
Puss

RSS 2.0