Gott nytt år!

Känner att det här med nyår kan bli ganska jobbigt när man i sista stund får ändrade planer, och inte vet var man ska... Sedan när man planerat något nytt kommer  ännu något nytt upp och man känner sig bara vilsen..  Det här med nyår är inte min grej och jag tror inte att det kommer att vara det någonsin... Jaja det blir nog ändå bra tillslut hoppas jag..

Igår var jag inne i Linköping en sväng för lite mellandagsrea, tänkte visa vad det blev men det får vänta till imorgon..

Nu ska jag nog hjälpa mamma lite inför ikväll!

Gott nytt år!


Här igen!

Har haft ett litet juluppehåll här i bloggen märkte jag nu, har inte blivit något sedan julafton men så är det ibland! Julen min har varit super, kunde inte blivit bättre! Trevligt sällskap, god mat och många superbra julklappar. Jag tror även att alla blev nöjda med det som jag har gett dem i julklapp, annars höll de en väldigt bra min:)
Tänkte att jag skulle visa alla mina julklappar, jag tycker det är så kul att se vad alla andra fått och då tänkte jag att även ni kanske tyckte det... Men det blir inte idag, det var nämligen två saker som ska bytas och jag vill visa det när de är hemma på Silverringen:) Så efter Linköping kommer det...

På måndag blir det en sväng till Malin dit alla tjejorna kommer, riktigt roligt ska det bli att träffa alla. Blir säkert många glada skratt!!

Sedan ska det även bli en trip till Linköping för mellandagsrean, måndag eller tisdag, tillsammans med kussarna. Riktigt skojsigt ska det bli. Hoppas på att hitta lite roliga t-shirtar och bas-plagg. Kanske något par skor. Vi får se vad som händer!

Nej nu står maxi på schemat sedan blir det pysslande med min nya laptop!!!:)

Puss på er!

Mode-test och Kalle

Gjorde precis ett mode-test på modette, detta är enligt dem hur min stil kan formuleras som;

1990-talet.
Allra bäst är det om det ser ut som man vaknat, slängt på sig det som låg närmast och ändå är skitsnygg. Du vet precis hur man behärskar denna svåra konst, vi andra fattar inte riktigt hur ditt hår kan vara snyggast när det är skitigt, hur du kan se partyklädd ut i Converse och t-shirt och hur fasen man får nagellacket att skava av på det coola sättet istället för på pundarvis. Visst, ibland kan man tycka att din "Who cares"-attityd är lite åt den slappa sidan, men det väger du upp med att faktiskt vara den skönaste polare man kan ha. Att du dessutom sätter trender istället för att följa dem är ju inte fy skam.

Vad tycker ni, stämmer det???
Vill ni göra det själva gå in här! http://www.modette.se/Tavla/Stiltest/

Nu får ni ha en fortsatt bra jul, Kalle börjar ju snart!!!!

Puss på er

God Jul!

En riktigt God Jul på er alla! Hoppas ni får den underbara jul som ni alla så väl förtjänar!

Puss


Dan före dopparedan!

Japp, idag är det alltså dan före dopparedan! Känns lite spännande tycker jag, det ska bli så mysigt att få fira lite jul nu! I min familj blir det firande med mammas släkt imorgon hos våra kusiner och hemma hos oss med pappas släkt på juldagen. Klapparna delas upp till båda gångerna men det ska tydligen bli lite mer julklappar hemma på juldagen, mamma och pappa vill inte släpa på allt för mycket... Men enligt mig så ser säcken som ska upp till kusinerna full ut....
Min egen säck är faktiskt också rätt full, jag började extra tidigt med julklapparna iår vilket slutade med lite fler julklappar än vanligt, men det är ju så kul att dela ut klappar till familjen och se hur glada de blir.
 Deras glädje förgyller min dag! Är det några man vill göra glada är det ens familj och vänner som alltid ställer upp i vått och torrt! Ni är GULD värda!

Nu i eftermiddag blir det en stund i solariet, tänkte att jag inte skulle vara likblek nu när julen ska firas. Annars blir det lugnt, ska titta lite på uppesittarkvällen och mysa med familjen. Det är ju det man ska göra så här i juletider och det ska jag väl ta till vara på!


Collage på halvårsdagen!

Idag har jag haft min kamera ett halvår vilket även menas med att det är ett halvår kvar till min (och Emelies) 18-årsdag!
I och med detta tänkte jag visa ett litet collage på en del bilder jag tagit under detta halvår:)

          

     

                                             
                                                                  
     
                                           

                     
       

                                                                    
                               

Det var ett liten sammanställning! Grattis kameran på halvårsdagen!

Ha en underbar lördag mina vänner, det är ju JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klocka!

Åh, jag har hittat en favoritklocka!!! En sådan som jag har letat efter hur länge som helst, den är helt underbar!!!
Silverarmband med svart urtavla, lite lik denna (fast mycket snyggare!) -->


Att den står på min önskelista är en självklarhet och om tomten inte kommer med den så vet jag en liten nissa som måste köpa den på sekunden! Hihi..:)

Aj......

Magvärk har varit ett talande ord för hur min gårdag såg ut... Det har varit mycket ett tag nu och detta visar sig genom magvärk. Känns som att någon rör runt med en slev, inte skönt...

Idag vankas det engelska prov, listening och italienska prov. Måste erkänna att jag är väldigt nervös. Speciellt för engelskan som inte har velat gå min väg den senaste tiden. Håll tummarna för att det går bra:)!

I eftermiddag blir det en sväng till stan för att fixa några sista julklappar, och förhoppningsvis titta lite på vad jag ska ha på mig på julafton. Är sugen på en kavaj i lite oversize-modell med en fodralklänning under i vanlig bomull med någon färg... Har sett en fin kavaj på Vila som verkade vara lite större, hoppas att den inte är alltför dyr, det börjar tryta lite nu på kontot efter julklappshandlandet... Vi får se vad det blir.

   
Någon kavaj liknande dessa två skulle inte sitta fel!

Nu ska jag gå igenom italienskan en sista gång!
Ha en bra dag!
Puss


15 DECEMBER

Måndag 15 december = 5 dagar till jullov! Känns helt underbart!

80-talskonserten i helgen gick helt ok. det extremt roligt måste jag säga! Däremot gick inte luciatåget igår så där jättebra. Utan Lisa, utan ton, ojämna stämmor...ja det var nog det sämsta luciatåg jag gått... jaja nu är det gjort!

Idag fylls jag av julstämning när jag vaknar, huset har nu börjat fyllas av julpynt!:) Tomtar varän jag tittar and I love it!
Ikväll blir det till att plugga italienska framför brasan, supermysigt bara att jag vill byta ut italienskan mot julmusik...

Ha en bra måndag!

Jag ser det snöar...

Snön faller ohämmat utanför och jag känner ett pirr i magen av att det snart är jul. Julkänslan är verkligen här nu och jag älskar det! Att det är fredag idag gör det inte sämre!

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll, vilket behövs efter en tuff vecka, men nu ska jag inte gnälla mer!
Julklappsinslagning står på schemat och även lite övande inför 80-talskonserten imorrn!

Imorgon blir det alltså konsert, kl. 18.00 i Folkets Hus, något ni inte får missa!

Nu ska det slås in julklappar!

Puss på er och ha en underbar fredagskväll!


Nedräkning


Stress, stress, stress

Oj, vad mycket som händer samtidigt! Rep varje dag inför 80-talskonserten på lördag och massvis med plugg... Jag hinner inte!!! Tiden räcker inte till!!!!
Ge mig den 19 nu så att jag snälla kan få slappna av!

Kul inlägg eller inte men detta är vad som snurrar runt i mitt huvud just nu...

Nedräkning!

Hej på vecka 50!
Måndag och bara 2 veckor tills lovet blir verklighet, det går inte att beskriva hur mycket jag längtar dit! Jag känner mig helt oengagerad i skolan just nu, jag orkar inte plugga! Jag vill bara mysa och ha kul med allt som har med julen att göra... Därför kommer nog skolan bli lite lidande dessa 2 sista veckor. (Men eftersom jag är som jag är så kan jag ju inte lägga skolan åt sidan, så ja det blir nog egentligen som vanligt...) Sedan ska jag i alla fall tillåta mig att vara helt ledig! Från den 19 december till den 3 januari ska jag vara LEDIG! Inget pluggande överhuvudtaget! Jag måste helt enkelt vila upp mig för att efter lovet ha fullt av krafter tillbaka! Låter bra tycker jag!
Därför har alltså min nedräkning börjat (för längesedan), och när jag nu ser på den och inser att dagarna springer förbi känner jag glädje med samtidigt panik då jag vet hur mycket det är kvar som ska göras innan skolan ger oss lov...


Julshopping, I love it!

God morgon!
Känner att jag är på topphumör idag, kanske för att gårdagen blev så lyckad! Det blev mycket julshoppande vilket menar att jag har julklappar att slå in idag:) Nu är det bara lillemannen, mormor och morfar kvar... Mormor och morfars julklapp är dock redan bestämd, så nu ska den bara handlas:)

Idag blir det julklappsinslagning och lite plugg på förmiddagen. Ska även försöka hinna med att knåpa klart på julklappen jag skrev om i torsdags, är snart klar! Självklart blir det även att träna inför eftermiddagens luciatåg, eftersom jag ska sjunga solo behövs det lite träning!
Sedan kl. 13.30 ska jag infinna mig i Baptistkyrkan där det 16.00 vankas luciatåg!


Hoppas ni får en superbra lördag!
Puss<3

Knep och knåp

Sitter här och försöker knåpa ihop en liten julklapp men det var inte alltför lätt märker jag... Tror inte riktigt ni förstår vad jag menar men jag kan ju inget säga eftersom personen ifråga som julklappen är till brukar läsa min blogg..
Hoppas dock att jag snart ska få ihop det, tänkte nämligen att jag skulle slå in min första julklapp ikväll. Åh, vad jag älskar att slå in paketet. Jag är kanske inte så bra men jag tycker det är roligt. Önskar jag hade Emelies färdigheter vad gäller paketinslagning...:)

Imorgon är det en engelskalektion som står på schemat sedan bär det av till linköping för lite julshopping med kusinvitamin! Riktigt roligt ska det bli!

Nej nu ska jag fortsätta knåpa!
Sov gott vänner!
Puss


2 December

Oj oj oj vi är nu inne i december! Vilket menas med att jul och allt därtill knackar på dörren! Det är ju så mysigt!

Idag kommer det nog inte att hända något speciellt, skolan och sedan hem för att plugga. Psykologiprov på torsdag och diverse läxor, inte roligt men måste ändå göras... Hoppas på att man kan få en glad överraskning under dagen så att pluggandet kan gå lite lättare... Så om ni har något kul att dela med er av, berätta!

Börjar få lite småpanik nu när vi är inne i december och jag knappt fixat några julklappar... Jag vill verkligen vara ute i god tid, för jag vill att det ska ligga en tanke bakom klappen. Jag har dock funderingar över vad jag ska köpa så nu ska det bara fixas.. Problemet är att det knappt finns något i denna stad så jag känner att ett besök till linköping behövs, jag måste bara få med mig mamma och det verkar vara ett mission impossible...............



I helgen blir det Lucia-tåg i Baptistkyrkan där jag ska sjunga En stjärna lyser så klar. Börjar bli lite nervös faktiskt, hoppas det går bra!

Nej nu blir det lite plugg innan cykelturen mot skolan bär av, en tur som jag tror möter mig med regn...
Ha en underbar dag vänner!

RSS 2.0